Gift Cards

VERDE CACHEMIRE LUCERTOLA

 
499,00  lei
Acest pret include TVA.
MY 7003
in stoc
+
Geanta se poate comanda de pe site-ul YVY BAGS aici. Gentile The Morodan sunt livrate de catre YVY Bags, pot exista costuri de transport aditionale.
Aceasta poseta de dimensiune medie reprezinta alegerea potrivita pentru orice tinuta de zi.

Prezinta in interior doua compartimente principale despartite de un compartiment cu fermoar, un buzunar lateral si un alt buzunar lateral pentru telefonul mobil.

Pielea din care este realizata poseta este una de inalta calitate, foarte fina, precum casmirul la atingere. Acest lucru innobileaza poseta si ii oferta pretiozitate.

Intrucat pielea din care este realizata poseta este una naturala, netratata, este sensibila la zgarieturi si murdarie. Astfel, recomandam sa se acorde atentie purtarii posetei. Aceste particularitati ale pieilor fine nu sunt considerate a fi defecte ale produsului.

Inoveaza-ti poseta preferata. Transforma geanta preferata din colectia THE MORODAN BY YVY BAGS optand pentru sistemul SMARTBAG. Astfel vei avea tot timpul cu tine un acumulator pentru telefonul mobil si dispozitivul LED ce iti va oferi lumina in geanta de cate ori ai nevoie.

DIMENSIUNI :


LUNGIME : 28 CM
INALTIME : 21 CM
GROSIME : 10 CM
LUNGIME MANER : 25 CM


DETALII:
CULOARE : VERDE
MATERIAL: PIELE NATURALA CACHEMIRE LUCERTOLA

Nici o postare găsită

Write a review