Gift Cards

Carnet de Vise si Visuri by Noemi Meilman

 
75,00  lei
Acest pret include TVA.
202008
in stoc
+
Dragii mei,

Iata ca a venit si ziua in care Carnetul de Vise si Visuri a vazut lumina tiparului.

Cativa dintre voi stiu despre ce este vorba: o idee care mi-a venit in urma cu vreo doi ani, atunci cand pe noptiera mea se adunasera vreo 20 de carnetele de notite, stranse de prin camerele de hotel in care m-am cazat de-a lungul timpului; carnetele respective erau destinate notarii viselor mele dimineata, cum ma trezeam din somn.

Intr-o zi m-am gandit cum ar fi sa fac un carnet in care sa imi notez si visele dar si ideile si planurile de viitor? Poate fi si agenda, si lista de cumparaturi, si jurnal, atata vreme cat are foi veline si arata asa cum imi doresc.

Mi-am dorit ca scrisul sa aiba caractere Bauhaus si mi-am mai dorit sa fie un carnet demn de “Placerile lui Noe”.

Carnetul are dimensiunile de 15,5 cm latime si 21 cm inaltime si are 96 de pagini, (cam cat sa va ajunga trei luni si ceva de insemnari), cusute cu ata gri. A fost manufacturat in atelierul Fabrik, dupa o serie de intalniri cu echipa de acolo. Mai trebuie sa stiti ca fiecare cotor de carnet este diferit. Bucatile de tapet au fost taiate si potrivite in asa fel incat niciun vis sa nu fie la fel cu celelalte 50. Majoritatea sunt cu palmieri si foarte putine cu Flamingo (in doua ipostaze), cu cozi de catel si frunze albastre.

Aceasta prima editie este foarte limitata, de doar 50 de carnete scoase la vanzare.

Va multumesc tututor si va doresc sa aveti numai vise si visuri placute si, daca nu toate cu “happy end”, macar cu “fine memories”.

Pe Noemi o puteti citi si pe  PlacerileluiNoe.ro <3

*Va rugam sa mentionati modelul carnetului la finalizarea comenzii.*